Vacature letselschade advocaat

Wolf Advocaten in Haarlem heeft plek voor een letselschade advocaat

Wie zijn wij:

Ons kantoor is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken, waarbij uitsluitend wordt opgetreden voor slachtoffers. In de regio staan wij goed aangeschreven en klanten weten ons vanuit het hele land te vinden. Wij beschikken over het Keurmerk Letselschade en onze advocaten zijn lid van alle relevante (specialisatie)verenigingen: LSA, ASP, WAA, LANGZS, VJPP.

Om bij Wolf Advocaten te kunnen werken is het belangrijk dat u zich kunt inleven in de problemen en behoeftes die een slachtoffer heeft. Dat vraagt dus om meer dan alleen juridische kwaliteiten. Verder is het belangrijk dat u goed zelfstandig kunt werken, pragmatisch bent ingesteld en beslissingen durft te nemen.

De sfeer op kantoor is goed. Lijnen zijn kort. Iedereen kan bij elkaar terecht voor vragen of overleg of gewoon een praatje. Wij zijn allemaal professioneel met ons werk bezig, maar houden zeker van een grapje. Verder hebben wij drie secretaresses in dienst die de advocaten uitstekend ondersteunen.

Wie wij zoeken:

  • Een (gevorderd) stagiaire of medewerker (voor eigen rekening & risico is bespreekbaar)
  • Relevante ervaring binnen de letselschadepraktijk
  • Lid LSA of ambitie lid te worden (d.w.z. Grotius opl. Personenschade volgen)
  • Iemand die zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen
  • Gezonde dosis humor

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met mr. R. van den Berg op 023-5515188 of via rvdberg@wolfadvocaten.nl

Sollicitaties kunnen worden gericht aan mevrouw mr. A.M. Wolf via amwolf@wolfadvocaten.nl

www.wolfadvocaten.nl