Vacature juridisch medewerker letselschade

Vacature: Juridisch Medewerker Letselschade

Wie zijn wij:

Ons kantoor is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken, waarbij uitsluitend wordt opgetreden voor slachtoffers. Dit betreffen alle soorten slachtoffers die letselschade hebben opgelopen door toedoen van een ander, zoals slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, werkongevallen en misdrijven. In de regio staan wij goed aangeschreven en klanten weten ons vanuit het hele land te vinden. Onze advocaten zijn lid van alle relevante (specialisatie)verenigingen, of ambiëren om op termijn lid te worden: LSA, ASP, WAA, LANGZS, VJPP.

Om bij Wolf Advocaten te kunnen werken is het belangrijk dat jij je kunt inleven in de problemen en behoeftes van een slachtoffer. Dat vraagt dus om meer dan alleen juridische kwaliteiten. Verder is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, pragmatisch bent ingesteld en beslissingen durft te nemen.

Op ons kantoor werken momenteel drie advocaten en drie secretaresses. De sfeer op kantoor is goed. Lijnen zijn kort. Iedereen kan bij elkaar terecht voor vragen of overleg of gewoon een praatje. Wij zijn allemaal professioneel met ons werk bezig, maar houden zeker van een grapje.

De functie:

Als juridisch medewerker ondersteun je de advocaten in hun werkzaamheden. Dit houdt in dat jij contact onderhoudt met cliënten en wederpartijen (veelal verzekeraars), schadestaten opstelt, juridische vraagstukken uitzoekt, concepten opstelt voor processtukken en jurisprudentieonderzoek verricht. Omdat je veel contact zult hebben met cliënten en wederpartijen is het belangrijk dat je daarin de juiste toon weet te vinden, en beschikt over uitstekende taal- en schrijfvaardigheden. Uiteraard zijn daarnaast ook jouw juridische vaardigheden van belang.

Bij goede competenties en wederzijdse ervaringen bestaat indien gewenst op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van advocaat-stagiaire.

Wie wij zoeken:

  • Een juridisch medewerker letselschade (bij voorkeur met enige ervaring in de letselschadepraktijk);
  • Afgestudeerd (of bijna afgestudeerd) aan een universiteit in de richting Privaatrecht, bij voorkeur met een specialisatie in het aansprakelijkheidsrecht;
  • Iemand met uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Iemand die zelfstandig kan werken, pragmatisch is ingesteld en beslissingen durft te nemen
  • Gezonde dosis humor

 

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met mr. R. van den Berg op 023-5515188 of via rvdberg@wolfadvocaten.nl

Sollicitaties kunnen worden gericht aan mevrouw mr. A.M. Wolf via amwolf@wolfadvocaten.nl